Knittex.hu


Tisztelt Látogatónk!

Cégünk a Calze D’oro harisnyák gyártója és forgalmazója, az olasz EMY, a lengyel GATTA, ADRIAN és FIORE harisnyák nagykereskedelmi forgalmazója.

Nagykereskedelmi partnereinknek az országban egyedülállóan széles választékot kínálunk! Termékpalettánkon megtalálhatóak saját és partnereink elegáns - sportos, alkalmi-hétköznapi, szolid vagy feltűnőbb stílusú, illetve kifejezetten szexi harisnyái.

Raktárunk könnyen megközelíthető, kényelmes parkolásra és rakodásra ad lehetőséget, felkészült kollégáink nagy szakértelemmel és tapasztalattal segítik az optimális kollekció kiválasztását.

Sokéves szakmában eltöltött, tapasztalattal rendelkező kereskedelmi képviselőink segítik kiskereskedelmi partnereinket abban, hogy a szezonoknak megfelelő, nagy forgalmat biztosító termékeket kiválasszák. Nagy hangsúlyt fektetünk az eladást követő kapcsolattartásra, vevőink további igényeinek kielégítésére és a terület specifikus termékpaletta kialakítása……

Bízzon bennünk és szakértelmünkben, területi képviselőink több mint 15 év tapasztalatával és napi piaci információkkal tudják segíteni abban, hogy üzletében a forgalmat biztosító kollekciót állítsa ki! Képviselőink rendszeresen látogatják kisker partnereinket, heti rendszerességgel jelennek meg új termékek a kínálatunkban amiről így szinte azonnal információhoz juthat!

Megrendeléseket saját kiszállítással vagy gyorspostai úton szállítjuk ki maximum1-2 napon belül.

Nagykereskedelmi webáruházunk segíti abban, hogy a korlátozott akciós ajánlatainkról és az új termékekről szinte a megjelenés pillanatában értesüljön!

Miért minket válasszon? …azért, mert

- széles választékot tartunk raktáron minőségi termékekből, jól ismert gyártóktól
- nagy tapasztalattal rendelkezünk és segítjük az Ön üzletének sikerét
- nagy hangsúlyt fektetünk a marketing tevékenységre, akár igény szerint egyedileg az Ön üzletére
- ügyelünk az Ön gyors és pontos kiszolgálására
- alkalmi akciós termékeinkkel segítjük a tovább értékesítést és promóciókat
- felelősséget vállalunk